Με την κατάκτηση του Copa America ο Λιονέλ Μέσι έγραψε για ακόμη μία φορά ιστορία. Έγινε ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο, φτάνοντας τους 45. Η Ίντερ Μαϊάμι φρόντισε να τον τιμήσει για το επίτευγμα του σε μία εντυπωσιακή τελετή προς τιμήν του.

Τίμησε τον Λιονέλ Μέσι για τα 45 του τρόπαια η Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στα "πιτς" το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον τελικό του Copa America κόντρα στην Κολομβία, με τον πρησμένο αστράγαλο του να τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 με 8 εβδομάδες.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βρίσκεται στο πλευρό της Ίντερ Μαϊάμι σε κάθε ευκαιρία, με τον σύλλογο από την πλευρά του να τον τιμάει για τα κατορθώματα του. Έγινε άλλωστε ο πρώτος σε τίτλους στην ιστορία με 45, ξεπερνώντας τον "παλιόφιλο" του, Ντάνι Άλβες.

Ο "pulga" βρέθηκε στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στους Σικάγο Φάιρ για το MLS και τιμήθηκε από την ομάδα του, η οποία εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο 45 παιδιά ακαδημιών με το καθένα να κρατάει από ένα χαρτάκι για τους 45 τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.



Για την ιστορία, η ομάδα του Μέσι επικράτησε με 2-1 χάρις σε γκολ του Ζόρντι Άλμπα, την ώρα που στους Σικάγο Φάιρ ακόμη σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Αργεντίνος επιθετικός στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 31 Αυγούστου και ετοιμάζουν τις... επιστροφές χρημάτων.