Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ ήταν ένα τεράστιο βήμα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως βασικός στους "κόκκινους", αλλά η παρουσία του στην ομάδα εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε προπονητή.

Δεν φεύγει με μεταγραφή από τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Η εξέλιξη του Κώστα Τσιμίκα τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής, καθώς η συνύπαρξη του με τον Γιούργκεν Κλοπ τον έκανε να μάθει ακόμη περισσότερα πράγματα. Το να "μοιράζεται" τη θέση με τον Άντριου Ρόμπερτσον τον βοήθησε να γίνει ακόμη καλύτερος όσο περνούσε ο καιρός.

Πλέον στον πάγκο της Λίβερπουλ κάθεται ο Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό προπονητή να υπολογίζει κανονικά τον Έλληνα αριστερό μπακ για τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψαν καλά ενημερωμένες πηγές από το ρεπορτάζ της ομάδας, γεγονός που δείχνει πως ο Τσιμίκας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Άνφιλντ.



Το άγχος με την έλευση ενός καινούργιου προπονητή είναι πάντα λογικό, αλλά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φρόντισε να δείξει καλά στοιχεία στον Σλοτ και σε συνδυασμό πως το συμβόλαιο του λήγει το 2027, ο διεθνής αμυντικός δεν θα αποχωρήσει με μεταγραφή για άλλη ομάδα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε 25 φορές με την αγγλική ομάδα έχοντας και τέσσερις τελικές πάσες, ενώ συνολικά από το 2020 που βρίσκεται στο σύλλογο έχει παίξει σε 86 παιχνίδια και έχει μοιράσει συνολικά 16 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cnk71x1uuolt)