Η χρονιά που ολοκληρώθηκε στη Euroleague για τη Βίρτους Μπολόνια ήταν... σταθμός, καθώς κατάφερε να δει πως είναι από τη δεύτερη θέση να φτάνεις εκτός Playoffs μέσα σε λίγες αγωνιστικές. Πλέον η ιταλική ομάδα έβαλε μυαλό και με τις μεταγραφές που έκανε ετοιμάζεται για... υψηλές πτήσεις.

Ολοκλήρωσε το ρόστερ για τη Euroleague η Βίρτους Μπολόνια με έξι μεταγραφές

Η ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν στο πρώτο μισό της Euroleague ήταν αναμφίβολα η Βίρτους Μπολόνια. Στη συνέχεια η κούραση, οι τραυματισμοί αλλά και η άνοδος των υπόλοιπων ομάδων έφεραν τον ιταλικό σύλλογο εκτός διεκδίκησης των Playoffs. 

Η Βίρτους βρισκόταν αρκετές ημέρες σε συζητήσεις για την ενίσχυση της, με τον Ουίλ Κλάιμπερν να είναι ένας από τους παίκτες που ήθελε στο ρόστερ του ο Λούκα Μπάνκι για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω τη νέα σεζόν και να ικανοποιήσει τους οπαδούς της. 

Ο Αμερικάνος γκαρντ ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα και θα βρει ξανά ως συμπαίκτες τους Ντάνιελ Χάκετ και Τόρνικε Σενγκέλια που αγωνιζόντουσαν μαζί τα προηγούμενα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελώντας μία τριάδα... φωτιά.



Πέραν του Κλάιμπερν όμως, η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε ακόμη παικτών, με τους Αντρέι Γκρατζούλις, Ματ Μόργκαν, Νίκολα Ακέλε, Μόμο Ντιούφ και Ρικάρντο Βισκόντι να ολοκληρώνουν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο Λούκα Μπάνκι πέραν των προσθηκών που έκανε η ομάδα του θα έχει στη διάθεση του και τους Μάρκο Μπελινέλι, Νταβοντέι Κέικοκ, Αϊζάια Κορντινιέ, Ντάνιελ Χάκετ, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ακίλε Πολονάρα, Τόκο Σενγκέλια και Άντε Ζίζιτς που παρέμειναν στο ρόστερ.