Η υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχουν όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ανά διαστήματα που αναφέρουν το ενδιαφέρον αλλά και τις προτάσεις ομάδων για τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού.

Πείθει τον Ιωαννίδη να μη πάρει μεταγραφή με νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη δε σταματούν, καθώς το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του είναι αρκετά έντονο. Στο προσκήνιο βρίσκεται και η Μπολόνια τον τελευταίο καιρό με τον Παναθηναϊκό να αρνείται τις προτάσεις της.

Η A Bola φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση, αναφέροντας πως οι "πράσινοι" για να μπορέσουν να δελεάσουν τον Έλληνα στράικερ του προσφέρουν μία τεράστια πρόταση ανανέωσης ανεβάζοντας πολύ τις οικονομικές του αποδοχές.

"Με την Μπολόνια να απομακρύνεται από τον Ιωαννίδη, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Σπόρτινγκ είναι τώρα ο Παναθηναϊκός, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα τα όσα έχει μάθει η A Bola, μετά την απόρριψη της τελευταίας πρότασης των “λιονταριών” (20 εκατ. ευρώ και 3 εκατ. μπόνους), ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να δελεάσει τον επιθετικό με μια ανανέωση συμβολαίου, που περιλαμβάνει μεγάλη αύξηση αποδοχών, που θα καταστήσει τον Ιωαννίδη ως έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών, με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα λαμβάνει 250.000 ευρώ τον χρόνο. Πρόκειται για τεράστια αύξηση αποδοχών, αλλά είναι απίθανο να είναι αρκετά, μιας και ο επιθετικός έχει ήδη πειστεί για την αλλαγή σκηνικού, με τη Σπόρτινγκ να βρίσκεται στο προσκήνιο."