Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα δώσει φιλικό με τη Σερβία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Λιλ, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να αφήνει εκτός αποστολής τους Γιάννη Κουζέλογλου και Γιώργο Τανούλη.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων 2024 Τανούλης και Κουζέλογλου - Τους "έκοψε" ο Σπανούλης

Με δύο λιγότερα πρόσωπα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τον Βασίλη Σπανούλη να ευχαριστεί τον Γιάννη Κουζέλογλου και τον Γιώργο Τανούλη για τη βοήθεια τους στις προπονήσεις της ομάδας.

Με 12 παίκτες θα ταξιδέψει για τη Σερβία και το φιλικό προετοιμασίας η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, με τον Νικ Καλάθη να αναμένεται αύριο (22/07) το μεσημέρι στη χώρα, καθώς πρέπει να ολοκληρώσει την αποθεραπεία που κάνει στο γόνατο.

Όσον αφορά την τελική επιλογή, ο Σπανούλης φαίνεται πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κώστα Αντετοκούνμπο, του οποίου ο τραυματισμός έχει υποχωρήσει αλλά βρίσκεται εκτός αγωνιστικού ρυθμού, με τον "Kill Bill" να θέλει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Η 12άδα που θα ταξιδέψει για ΣερβίαΚώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ