Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη περσινή χρονιά, κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Σερβίας και την ABA Liga στους τελικούς κόντρα στην Παρτιζάν. Πλέον έχει στόχο ένα καλύτερο πλασάρισμα στη Euroleague και κινείται δυνατά στις μεταγραφές.

Ενίσχυση στη Euroleague με τη μεταγραφή Ντόμπριτς για τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και να δοκιμάσει τη τύχη του στην Βίρτους Μπολόνια, κάτι που όπως αποδείχθηκε τελικά δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, καθώς δεν βρήκε ούτε ρόλο αλλά ούτε χρόνο στην ιταλική ομάδα.

Αντιλαμβανόμενος το "λάθος" που έκανε, αποφάσισε να το διορθώσει με την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί βρισκόταν για επτά χρόνια από το 2016 μέχρι το 2023 και πλέον τέθηκε ξανά στις υπηρεσίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της νέας χρονιάς στη Εuroleague.

Η σέρβικη ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας αποκτήσει τους Αϊζέια Κάνααν, Κόντι-Μίλερ ΜακΙντάιρ, Νίκολα Κάλινιτς, Μάικ Ντάουμ και Ούρος Πλάβσιτς, με τον Ντόμπριτς να αποτελεί την έκτη προσθήκη για το σύλλογο.

Ο Σέρβος γκαρντ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 6,2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, ενώ στη Euroleague τα νούμερα του ήταν λίγο χειρότερα με 4,7 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 28 παιχνίδια στη διοργάνωση.