Ο Έρικ Λαμέλα είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αφού υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουλίου στα γραφεία της ΠΑΕ, στην "OPAP Arena". Ο μεγαλομέτοχος Μάριος Ηλιόπουλος του διεμήνυσε "πάμε για μάχες", και μάλιστα στα ισπανικά, ενώ ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έδειξε περιχαρής τη φανέλα με το νούμερο 9, είπε στις δηλώσεις του ότι θέλει να βοηθήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League


erik_lamela_maxes_metagrafes_aek6
erik_lamela_maxes_metagrafes_aek5
erik_lamela_maxes_metagrafes_aek4
erik_lamela_maxes_metagrafes_aek3
erik_lamela_maxes_metagrafes_aek2
erik_lamela_maxes_metagrafes_aek1



ΑΕΚ, μεταγραφές: Τι δήλωσε ο Έρικ Λαμέλα

Είμαι ο Έρικ Λαμέλα, γεννήθηκα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ και δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι, να είμαστε πρωταθλητές! Πάμε μαζί, ΜΟΝΟ ΑΕΚ!


Λαμέλα: «Στόχος να είμαστε πρωταθλητές»! | AEK F.C.