Το μενού των σημερινών (22/07) αθλητικών μεταδόσεων έχει... άρωμα Εθνικής Ελλάδος! Η "επίσημη αγαπημένη" λίγο πριν αναχωρήσει για Γαλλία για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες ύστερα από 16 χρόνια θα κάνει πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Σερβία, σ' ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Βελιγράδι για τον Βασίλη Σπανούλη και τους Έλληνες διεθνείς.

Παράλληλα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σε Europa Conference, Europa League και Champions League. Θα μεταδοθούν από το UEFA TV.

Δυνατό τεστ της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Σερβία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Η Εθνική Ελλάδος μετρά... αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, όπου "διψά" για διάκριση και επιτυχίες! Λίγο πριν από το μεγάλο ραντεβού στη Γαλλία η "γαλανόλευκη" θα κάνει... στάση στο Βελιγράδι για να αναμετρηθεί με τη Σερβία, σ' ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα αλλά και παράλληλα τεστ δυνάμεων για τους Έλληνες διεθνείς κόντρα στην... παρέα του Νίκολα Γιόκιτς και του Βασίλιε Μίτσιτς. Στις 21:00 με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 το φιλικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία μετά τη δύσκολη φιλική νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τα πρόσωπα και τις τακτικές που θα θέλει να ακολουθήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει ανήμερα του φιλικού στη Σερβία, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ.

Η Εθνική Ελλάδος θα διανυκτερεύσει στη σερβική πρωτεύουσα και την Τρίτη 23/7 θα αναχωρήσει με προορισμό το Λιλ, όπου θα αγωνιστεί στον όμιλό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την πρεμιέρα της να είναι κόντρα στον Καναδά στις 27 Ιουλίου, ενώ Αυστραλία και Ισπανία είναι επίσης στον όμιλο.


Η 12άδα της Εθνικής Ελλάδος: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

13:00 UEFA TV Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου Τσάμπιονς Λιγκ

14:00 UEFA TV: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου Γιουρόπα Λιγκ

15:00 UEFA TV: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου Κόνφερενς Λιγκ

17:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ

19:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ

21:00 ΕΡΤ3 Σερβία - Ελλάδα

22:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ