Σε πελάγη... ευτυχίας πλέει ο Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε για τρίτη φορά πατέρας αποκτώντας το δεύτερό του κοριτσάκι. Μόλις εννιά μήνες από τη γέννηση της πρώτης κόρης του με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, ήρθε το τρίτο του παιδί από την Αμάντα Κίμπερλι, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Απέκτησε τη δεύτερη κόρη του ο Νεϊμάρ με την Αμάντα Κίμπερλι

Ο Νεϊμάρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας πριν από εννιά μήνες, όταν και η Μπρούνα Μπιανκάρντι έφερε στον κόσμο την πρώτη κόρη του, την οποία και βάφτισαν πρόσφατα. Οι δυο τους είχαν χωρίσει μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού τους, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της μικρής Μάβι.



Οι φήμες που ήθελαν να περιμένει το τρίτο του παιδί μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από το Σάο Πάολο, ονόματι Αμάντα Κίμπερλι, επιβεβαιώθηκαν και έτσι εννιά μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, ο Βραζιλιάνος σταρ απέκτησε τη δεύτερη κόρη του, η οποία θα έχει το όνομα "Έλενα".

Ο Νεϊμάρ μοιράστηκε το ξεχωριστό αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς του στο Instagram.