Έτοιμος να πυροδοτήσει μια σημαντική κίνηση ενόψει της σεζόν στη Super League βρίσκεται ο Άρης που ενισχύεται στη μεσοεπιθετική του γραμμή! Οι "κίτρινοι" τα βρήκαν σε όλα με τον 29χρονο διεθνό εξτρέμ από τη Δανία Πιόνε Σίστο, ο οποίος αναμένεται εντός της μέρας (22/07) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

"Τελειώνει" τη μεταγραφή του Πιόνε Σίστο ο Άρης

O Άρης ετοιμάζεται να... ντύσει στα κίτρινα τον Πιόνε Σίστο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ, από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος. Μέσα στη μέρα (22/07) ο διεθνής εξτρέμ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του και θα γίνει... κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Πιόνε Σίστο είναι γεννημένος στην Ουγκάντα, ενώ αναδείχθηκε από τη Μίντιλαντ, όπου αγωνίστηκε τόσο από το 2013 έως το 2016 όσο και για μια ακόμα τριετία από το 2020 έως το 2023. Ο ίδιος έχει περάσει και από την Ισπανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Θέλτα από το 2016 έως το 2020 και είχε συνολικά σε 135 εμφανίσεις 18 γκολ και 14 ασίστ. Με τη φανέλα της Αλάνιασπορ την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ.

Pione Sisto ● 2022/2023