Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλούς λόγους να... χαμογελά! Ο Αργεντινός τεχνικός όχι απλά βλέπει την ΑΕΚ να ενισχύεται όλο και περισσότερο με παίκτες που αποτελούσαν διακαή... πόθο αλλά τρίβει και τα... χέρια του με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Τόσο ο Έρικ Λαμέλα όσο και ο Μόουζες Οντουμπάτζο συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της "Ένωσης" στα Σπάτα.

Με... άρωμα Λαμέλα και Οντουμπάτζο η προπόνηση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει του προκριματικού αγώνα του Europa Conference League με την Ίντερ Εσκάλδες και ο Ματίας Αλμέιδα είδε τόσο τον Έρικ Λαμέλα όσο και τον Μόουζες Οντουμπάτζο να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς στα Σπάτα και να δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να τεθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Περέιρα που ακολουθούσε ατομικό ειδικό πρόγραμμα ένταξης το προηγούμενο διάστημα, προπονήθηκε και αυτός με τη σειρά του σε φουλ ρυθμούς την Κυριακή (21/07) και δείχνει να ανεβάζει... στροφές ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα με την καλή φυσική του κατάσταση.