Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στις 24 Ιουλίου από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του αν και εφόσον αποκλείσει τους Βόσνιους και συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία) -Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)


Στον δρόμο του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό του Champions League ο νικητής του Μάλμε - Κλάσβικ

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, τότε το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 6-7 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου. Σε περίπτωση που οι "Θεσσαλονικείς" καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση και στον γ' προκριματικό γύρο, τότε θα πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs και θα απέχουν ένα βήμα από την League Phase.

Σημειώνεται πως σε ότι αφορά το ζευγάρι Μάλμε - Κλάκσβικ, η Μάλμε έχει το προβάδισμα απέναντι στην ομάδα από τα νησιά Φερόε και έτσι αν οι "ασπρόμαυροι" αποκλείσουν τους Βόσνιους, κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν υπάρξει... έκπληξη, θα κοντραριστούν με τους Σουηδούς.

Τα ζευγάρα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League

Λίνκολν/Κάραμπαγκ - Λουντογκόρετς/Ντιναμό Μινσκ
Τσέλιε/Σλόβαν - ΑΠΟΕΛ/Πετροκούμπ
Σάμροκ Ρόβερς/Σπάρτα Πράγας - Στεάουα/Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μάλμε/Κλάκσβικ - ΠΑΟΚ/Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Σάντα Κολόμα/Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος/Δε Νιου Σεντς
Πανεβέζις/Γιαγκελόνια - Μπόντο Γκλιμτ/ΡΦΣ Ρίγα