Ο Μάκης Γκαγκάτσης που ήταν και ο μοναδικός που έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ για την προεδρία, εκλέχθηκε με κάθε επισημότητα νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με 61 από τις 70 διαθέσιμους ψήφους. Δεν συμμετείχαν και απείχαν της διαδικασίας Παναθηναϊκός, Άρης και Αthens Kallithea

Από την άλλη, έγιναν γνωστοί και οι εκπρόσωποι της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου θα είναι οι Δημήτρης Αγραφιώτης, Αχιλλέας Μπέος και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης - Οι εκπρόσωποι της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή

Με 61 ψήφους από τις 70 διαθέσιμες, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης. Οι οκτώ συμμετέχοντες ψήφισαν λευκό, ενώ μια ψήφος ήταν άκυρη. Από τη διαδικασία απείχε ο Παναθηναϊκός και ο Άρης που δεν έδωσαν το παρών στην εκλογική διαδικασία και τη Γενική Συνέλευση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφωνία τους, ενώ η Athens Kallithea δεν εκπροσωπήθηκε καθώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός Κίμων Ευαγγελάτος απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, μέσω της εκλογικής διαδικασίας και Γενικής Συνέλευσης εξελέγησαν και οι εκπρόσωποι της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπου θα είναι οι Δημήτρης Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αχιλλέας Μπέος (ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ) και Δημοκράτης Παπαδόπουλος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος αναλαμβάνει αυτεπάγγελτα τη θέση του Β' αντιπροέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

 
"Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Super League, εκπρόσωποι της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. εξελέγησαν οι κ.κ. Δ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Αχ. Μπέος (ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ), Δ. Παπαδόπουλος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης αναλαμβάνει ex officio Β' αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο.".