Οι φόβοι... επιβεβαιώθηκαν! Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το παρών στο Λιλ για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και οι γιατροί δεν έδωσαν το...πράσινο φως για να μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή και να αγωνιστεί. 

Εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Εθνική Ελλάδος ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο στο φιλικό παιχνίδι με την Αίγυπτο θα στερήσει τελικά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο διεθνής σέντερ είχε υποστεί κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα σε φιλική αναμέτρηση με την Αίγυπτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας από το Προολυμπιακό Τουρνουά και να χάσει τον ημιτελικό και τον τελικό.

Σε συνάντηση που υπήρξε με τον γιατρό της Εθνικής Ελλάδος μαζί με αυτόν του Παναθηναϊκού AKTOR προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αξιολογηθεί αν ο παίκτης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, τελικά συναποφασίστηκε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έτσι ο Βασίλης Σπανούλης καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπανούλης "έκοψε" τους Γιάννη Κοζέλογλου και Γιώργο Τανούλη, ενώ μένει να φανεί ποιος θα καλύψει το κενό του Κώστα Αντετοκούνμπο με την τελική επιλογή της 12αδας που θα ταξιδέψει για Γαλλία.