Η Κόμο έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο! Ζει μοναδικές στιγμές αφού επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Serie A μετά από 21 ολόκληρα χρόνια και φυσικά μεγάλος της στόχος είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της. Παρ' όλα αυτά με τα ονόματα που φέρνει φέρεται πως θέλει να πετύχει πολλά παραπάνω! Μετά την συμφωνία τους με τους Ρέινα και Αλμπέρτο Μορένο, οι νεοφώτιστοι πυροδοτούν την "βόμβα" με τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράφαελ Βαράν.

Μια... ανάσα από τη μεταγραφή του Βαράν η Κόμο στην Serie A

Η Κόμο βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ίσως την πιο "δυνατή" της μέχρι σήμερα. Οι νεοφώτιστοι της Serie A τα βρήκαν σε όλα με τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράφαελ Βαράν τον οποίο αναμένεται να κάνει δικό της με διετές συμβόλαιο, ενώ η συμφωνία θα περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και των "κόκκινων διαβόλων" που κυκλοφορούσε ως ελεύθερος, είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στα γήπεδα της Ιταλίας και να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Κόμο η οποία δεδομένα με αυτές τις κινήσεις δείχνει πως θέλει και να εξασφαλίσει την παρουσία της αλλά και να πρωταγωνιστήσει όσο μπορεί. Αξίζει να τονιστεί ότι καθοριστικό ρόλο για να πει το... ναι ο Βαράν ήταν και η παρουσία του Σεσκ Φάμπρεγκας στο "τιμόνι" της ομάδας.