Μετά από αρκετά επεισόδια στο σίριαλ του Κίλιαν Εμπαπέ ο Γάλλος τελικά πήρε την απόφαση και αποδέχθηκε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στη La Liga και βρίσκεται πλέον στις τρεις πρώτες θέσεις των πιο ακριβοπλημένων του πρωταθλήματος.

Τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη La Liga ο Κίλιαν Εμπαπέ

Σε μία φαντασμαγορική τελετή ο Κίλιαν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης από αρκετά χρόνια "φλερτ" μεταξύ τους. Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα", έχοντας κι ένα τεράστιο μπόνους υπογραφής.

Οι ετήσιες απολαβές του Εμπαπέ βρίσκονται στην τρίτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες που αγωνίζονται στη La Liga, καθώς δύο ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα βρίσκονται πάνω από εκείνον των "μερέγχες", με την πρωτιά να αποτελεί... έκπληξη.

Εκείνος που δεσπόζει στην κορυφή είναι ο Φρέντι Ντε Γιονγκ με τον Ολλανδό μέσο να έχει 37,5 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο συμπαίκτης του στους "μπλαουγκράνα", Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 33,5 κάθε σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια, ο Κίλιαν Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατέχει εκείνος το 80% των εσόδων που θα αποφέρει η εμπορική του εικόνα, γεγονός που έστω και ανεπίσημα τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο πρωτάθλημα Ισπανίας.