Η περσινή απογοητευτική χρονιά έφερε αναταράξεις στην Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χοάν Πεναρόγια δείχνει τις προθέσεις των "μπλαουγκράνα" για τη νέα σεζόν, έχοντας στο μυαλό τους την περίπτωση της μεταγραφής του Τσιμέζι Μέτου.

Πλησιάζει στη μεταγραφή του Μέτου η Μπαρτσελόνα

Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά ψάχνει η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας χρονιάς στη Euroleague. Το γεγονός πως δεν κατάφερε να μπει στα Playoffs της διοργάνωσης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ότι αποκλείστηκε στα ημιτελικά της ACB την έκαναν να προχωρήσει σε αλλαγές.

Αρχικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Χοάν Πεναρόγια που έκανε πολύ καλή δουλειά στη Μπασκόνια, ενώ έχει προχωρήσει ήδη σε μία πολύ σημαντική προσθήκη, με τον Κέβιν Πάντερ να παίρνει μεταγραφή για τους "μπλαουγκράνα" από την Παρτιζάν.

Η Μπαρτσελόνα έχει στο νου της την περίπτωση του Τσιμέζι Μέτου, έχοντας εκφράσει ενδιαφέρον για τον σέντερ των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο 27χρονος έχει αγωνιστεί σε 260 παιχνίδια στην καριέρα του στο NBA με 5,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ μέσο όρο.