Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Μαροκινού επιθετικού, ο οποίος παρά τις προτάσεις που είχε για μεταγραφή έριξε... άγκυρα στο λιμάνι της καρδιάς του.

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Σύσσωμος ο κόσμος του Ολυμπιακού περίμενε να ακούσει πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους "ερυθρόλευκους". Κάτι τέτοιο έγινε πράξη τελικά με τους Πειραιώτες να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο πρώτος σκόρερ του Conference League κι ένα από εκείνους που οδήγησαν εκ τους ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τροπαίου, είχε αρκετές προτάσεις για να φύγει από την ομάδα, αλλά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που δέχθηκε και η εκτίμηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον έπεισαν για να μείνει στον Πειραιά.

Ο Μαροκινός στράικερ είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους "ερυθρόλευκους", αλλά υπήρχε μία ρήτρα των 500.000 που θα μπορούσε να πληρώσει ο παίκτης για να αποχωρήσει, αλλά εκείνος συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο.

"Παλέψαμε και κερδίσαμε μαζί, κατακτήσαμε μαζί και τώρα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό", ανέφεραν οι Πειραιώτες στην ανακοίνωση τους.


Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε 33 γκολ στην πρώτη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει βίντεο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, δείχνοντας κάποια από τα τέρματα που σημείωσε την προηγούμενη χρονιά.