Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για την μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς όμως να διαψεύδει τα σενάρια για τη μετακίνηση του παίκτη σε άλλη ομάδα της Euroleague.

Ο Ραζνάτοβιτς διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφή του Πετρούσεφ σε άλλη ομάδα της Euroleague

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να έχει αποφασίσει να κάνει ξανά το υπερατλαντικό ταξίδι και να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του νυν παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, φέρνει στην επιφάνεια αρκετά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Φιλίπ Πετρούσεφ στους Πειραιώτες, με τον Σέρβο φόργουορντ - σέντερ να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία σενάρια αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε ο Ερυθρός Αστέρας για τον Πετρούσεφ, με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να διαψεύδει μέσω των social media την μετακίνηση του διεθνή Σέρβου.

"Είναι δυνατόν τα σερβικά Μέσα να μεταδίδουν αυτό ότι ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Φιλίπ Πετρούσεβ και να λένε ότι η μεταγραφή απέτυχε. Ποια είναι η πηγή; 18.000 followers;

Δεν υπήρξαν και θα υπάρξουν συζητήσεις μέχρι τελικά ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση "4". Αυτό είναι το συμπέρασμα εδώ και δύο εβδομάδες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Απίστευτο", αναφέρει ο διεθνής μάνατζερ ο οποίος με τη στάση του όμως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.