Η φυγή του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν άφησε ένα τεράστιο κενό στην γαλλική ομάδα και ψάχνει τρόπους για να το αναπληρώσει. Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί μέσω των μεταγραφών να επιστρέψει στο προσκήνιο και να κάνει μία ανταλλαγή που θα κάνει... πάταγο.

"Ψήνονται" μεταγραφές ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επανέλθει στις πρώτες θέσεις της Premier League μέσω των μεταγραφών που θα κάνει. Έχει στο στόχαστρο της εδώ και αρκετές εβδομάδες τον Μανουέλ Ουγκάρτε της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει θετική απάντηση.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα εντείνει τις προσπάθειες της για τον Τσάβι Σίμονς - που έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στο Euro 2024 -, με την αγγλική ομάδα να ψάχνει έναν παίκτη που θα της δημιουργεί περισσότερες φάσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της.

Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει θετική στην παραχώρηση των δύο παικτών, αλλά θέλει να αποσπάσει κι εκείνη ποδοσφαιριστές από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Τζέιντον Σάντσο που επέστρεψε από το δανεισμό του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η περίπτωση του Άγγλου μεσοεπιθετικού δεν θα βρει δυσκολίες για τους Παριζιάνους, αλλά εκείνη του Πορτογάλου μέσου είναι πολύ δύσκολη, με τη γαλλική ομάδα όμως να ψάχνει να βρει τους τρόπους για να ολοκληρώσει το... κόλπο γκρόσο των τελευταίων ετών.