Ο Γιώργος Τανούλης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με στόχο να βρίσκεται στη 12άδα της Basket League και να βοηθάει όταν χρειαστεί τους ψηλούς της ομάδας, αλλά με την παρουσία των Φαλ, Μιλουτίνοφ και Ράιτ ο Έλληνας σέντερ δεν θα βρει χώρο στο ρόστερ. Γι' αυτό το λόγο δόθηκε δανεικός κι όχι με μεταγραφή στο Μαρούσι.

Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τανούλη από τον Ολυμπιακό το Μαρούσι

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τις δυνατότητες του Γιώργου Τανούλη τον οποίο απέκτησε από τον Προμηθέα Πατρών με στόχο το μέλλον. Ο Έλληνας σέντερ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά φαίνεται πως εξελίχθηκε σε κομμάτια του παιχνιδιού που ήταν αδύναμος.

Το γεγονός πως στην front line των "ερυθρολεύκων" βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Μόουζες Ράιτ, ενώ μπορεί να βοηθήσει ανά περιστάσεις και ο Φιλίπ Πετρούσεφ δεν θα έδινε το χώρο που θα ήθελε στον Τανούλη, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στο Μαρούσι.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις στις μεταγραφές, στοχεύοντας στην πρώτη οκτάδα της Basket League και με την παρουσία του Τανούλη στο ρόστερ ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το δανεισμό του.

"H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 21χρονου σέντερ, Γιώργου Τανούλη, στο Μαρούσι μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25."