Με αρκετές απουσίες αναμένεται να διεξαχθεί το τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετά την απόρριψη του Ρούμπλεφ για τη συμμετοχή στη διοργάνωση, ήρθε η απόσυρση του Χούμπερτ Χουρκάτς και της Μαρκέτα Βοντρούσοβα που δεν θα δώσουν το παρών τελικά.

Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο Χούμπερτ Χούρκατς

Ένας τραυματισμός στο πρόσφατο Wimbledon στερεί την παρουσία του Χούμπερτ Χούρκατς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς ο Πολωνός τενίστας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει και ανακοίνωσε την απόσυρση του από τη διοργάνωση.

"Η αποκατάστασή μου πηγαίνει πολύ καλά και κάνω συνεχή πρόοδο. Ωστόσο, η ομάδα μου και εγώ αποφασίσαμε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πάντα ονειρευόμουν να εκπροσωπήσω την Πολωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να καταφέρω να κερδίσω ένα μετάλλιο για την εθνική ομάδα, αλλά δυστυχώς, η υγεία μου δεν το επιτρέπει φέτος.

Φυσικά, θα παρακολουθώ και θα ζητωκραυγάζω ολόκληρη την πολωνική ομάδα και θα παρακολουθώ την απόδοσή της, εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια", ανέφερε σε story ο Χούρκατς, με τους οπαδούς του να είναι δυσαρεστημένοι με την απόσυρση του.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Μαρκέτα Βοντρούσοβα

Τον ίδιο δρόμο επέλεξε να ακολουθήσει και η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, με την Τσέχα τενίστρια να ανακοινώνει την απόσυρση της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και θέλει να είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο Grand Slam, εκείνο του US Open.

"Λυπάμαι πολύ, αλλά για λόγους υγείας δεν θα συμμετέχω στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα μπορούσα να πάω τουλάχιστον στο διπλό, αλλά τα προβλήματα στο χέρι μου δεν με αφήνουν να λάβω μέρος."