Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Οι Έλληνες Πρωταθλητές του τένις θα δώσουν κανονικά το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ενώ έγιναν γνωστές οι θέσεις στο ταμπλό στις οποίες βρίσκονται.

Στην 9η θέση ο Τσιτσιπάς, στην 7η η Σάκκαρη στα ταμπλό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πολυπόθητη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων με την ελληνική αποστολή να ταξιδεύει στο Παρίσι με 101 αθλητές. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στη χώρα που περιμένει να δει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή των τελευταίων χρόνων.

Αναφορικά με το τένις το παρών θα δώσουν τέσσερις αθλητές, με την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να ξεχωρίζουν, ενώ θα έχουν μαζί τους για τα διπλά σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ και τον Πέτρο Τσιτσιπά.

Η Σάκκαρη αναμένεται να αγωνιστεί στο διπλό γυναικών, στο μεικτό διπλό αλλά και στο μονό, ενώ αντίστοιχα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο διπλό ανδρών, στο μεικτό αλλά και στο μονό, με τις θέσεις που θα βρίσκονται στο ταμπλό των Ολυμπιακών Αγώνων να γίνονται γνωστές.

Η δεκάδα στο ταμπλό των ανδρών:

1) Σίνερ
2) Τζόκοβιτς
3) Αλκαράθ
4) Ζβέρεφ
5) Μεντβέντεφ
6) Ντε Μινόρ
7) Ρουντ
8) Φριτζ
9) Τσιτσιπάς
10) Πολ

Η δεκάδα στο ταμπλό των γυναικών:

1) Σβιόντεκ
2) Γκοφ
3) Ριμπάκινα
4) Παολίνι
5) Πεγκούλα
6) Ζενγκ
7) Σάκκαρη
8) Κόλινς
9) Κρεϊτσίκοβα
10) Οσταπένκο