Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ταξίδεψε για τη Σερβία για να αντιμετωπίσει τους "πλάβι" στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Το ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό με εξαιρετικές φάσεις για τις δύο ομάδες και την τάπα του Μιλουτίνοφ στον Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει.

Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνίστριες Ελλάδα και Σερβία

Μόνο σαν φιλικό προετοιμασίας δεν αντιμετωπίζουν τον αγώνα στο Βελιγράδι η Σερβία και η Ελλάδα, με τις δύο αντιπάλους να παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα. Οι "πλάβι" πήραν ένα μικρό προβάδισμα (26-21) στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να ξεχωρίζει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2w9r5q3d2t5)
Στη δεύτερη περίοδο η Σερβία ξεκίνησε πολύ καλύτερα και πήρε διαφορά μέχρι και 11 πόντων (34-23) αλλά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επέστρεψε και μείωσε σταδιακά τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δυσκολεύεται, αλλά να τελειώνει φάσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2wa2j8nhzkp)
Χαρακτηριστική φάση ήταν εκείνη του "Greek Freak απέναντι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να σταματάει στα ίσα ψηλά τον σούπερ σταρ της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και το γήπεδο στο Βελιγράδι να τον αποθεώνει για τη προσπάθεια του. Το ημίχρονο έληξε με τη Σερβία να προηγείται με 48-39 της Ελλάδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2wa7lvwdtb5)