Ο Ολυμπιακός έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες σε συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ για να επιστρέψει ο Βούλγαρος φόργουορντ ξανά στο λιμάνι της καρδιάς του. Το μόνο που απέμενε ήταν η λύση της συνεργασίας του με τους Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του NBA να το ανακοινώνει και την μεταγραφή να είναι 48 ώρες μακριά από το να οριστικοποιηθεί.

Ελεύθερος από τους Ράπτορς ο Βεζένκοφ που επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Οι καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους, καθώς αυτό που περίμεναν περισσότερο έγινε τελικά πραγματικότητα, μιας και οι Τορόντο Ράπτορς έδωσαν την... ελευθερία του στο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Πειραιά.

Η επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ δεν έχει οριστικοποιηθεί για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σάσα Βεζένκοφ θα μπει στη λίστα των ελεύθερων παικτών για τις επόμενες 48 ώρες, με τις ομάδες του NBA να έχουν το δικαίωμα να του καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" για τα επόμενα 4+1 χρόνια, γεγονός που δείχνει πόσο τον εμπιστεύονται στον Πειραιά, με τον πρώην παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς να έχει στην πρώτη του σεζόν στο NBA 5,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ μέσο όρο.