Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να αισθανθεί κανείς για την Εθνική Νέων Ανδρών! Τα "μωρά" της Εθνικής έκαναν το back to back και έφεραν το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα μετά τον θρίαμβο τους στον μικρό τελικό του Eurobasket U20 όπου και "λύγισαν" το Βέλγιο δείχνοντας το μέλλον τους είναι... λαμπρό! Η αποστολή της "γαλανόλευκης" επέστρεψε στα πάτρια εδάφη γεμάτη χαμόγελα με τα μετάλλια στο στήθος από την Πολωνία όπου διεξήχθη η διοργάνωση μέσω της Βαρσοβίας.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έφτασε Ελλάδα με τα χάλκινα μετάλλια

Η μασκότ των Εθνικών Ομάδων, ο "Ερμής" ο οποίος εκτός από αγγελιοφόρος των θεών ήταν και ο προστάτης των αθλητών υποδέχθηκε τους θριαμβευτές της Εθνικής Νέων Ανδρών στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ενώ υποδέχθηκαν την αποστολή τόσο ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Γιάννης Ηλιόπουλος όσο και ο Ειδικός Γραμματέας, Βασίλης Ντάκουρης.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έφτασε γεμάτη χαμόγελα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο, το τεχνικό τιμ και τους Έλληνες διεθνείς να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για αυτή τους την επιτυχία φυσικά... κρατώντας την ελληνική σημαία με υπερηφάνεια.

ethniki_fwto
maskot_ethniki
xalkina_metallia
ethnikh_xalkino
ethniki_ellados
ethniki_newn