Όλος ο πλανήτης μετρά... αντίστροφα για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού που δίνεται στο Παρίσι! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι έτοιμοι να υποδεχθούν μεταξύ άλλων την ελληνική αποστολή που αποτελείται από 101 μέλη που "διψούν" για να ανέβουν στο βάθρο και η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) αναχώρησε για Γαλλία όπου θα είναι η τελευταία χρονικά προσθήκη για την Ελλάδα.

Αναχώρησε για Παρίσι και Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη

Σε τρεις μέρες (26/07) το Παρίσι θα είναι η πηγή του ενδιαφέροντος για όλο τον πλανήτη με την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα. Η Μαρία Σάκκαρη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media ότι "πετάει" με προορισμό το Παρίσι και θα είναι η τελευταία χρονική προσθήκη για την ελληνική αποστολή που αποτελείται από 101 μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα τενίστρια θα είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της ελληνικής αποστολής τένις όπου θα συμμετάσχει στο μονό γυναικών καθώς και στο διπλό γυναικών με... παρτενέρ της την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ενώ στο μεικτό διπλό θα είναι μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο 12).

maria_sakkari