Ο Λιονέλ Μέσι "έκλεισε" με ιδανικό τρόπο τη σεζόν αφού πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχία στο παλμαρέ του μετά τον θρίαμβο στο Copa America όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής με την αγαπημένη του Αργεντινή. Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου χαλαρώνει στις καλοκαιρινές του διακοπές στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, Αντονέλα Καρούζο αλλά και... παρέα με την προστατευτική του μπότα την οποία αναγκάζεται να φορά λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Οι διακοπές του Λιονέλ Μέσι στο πλευρό της Αντονέλα

Ήρθε η ώρα να... φορτίσει μπαταρίες ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος μετά την κατάκτηση του Copa America απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με φόντο τη θάλασσα, στο πλευρό της συζύγου του, Αντονέλα Καρούζο, ενώ στην... παρέα υπάρχουν και αγαπημένοι του φίλοι, μεταξύ αυτών και ο κολλητός του φίλος, Λουίς Σουάρες με την γυναίκα του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φέρεται πως δεν αποχωρίζεται την προστατευτική του μπότα την οποία είναι υποχρεωμένος να φορά για την αποθεραπεία του μετά τον τραυμαρισμό που υπέστη στον αστράγαλο και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε εβδομάδες. Η σύζυγός του, Αντονέλα δημοσίευσε μια σειρά από όμορφα στιγμιότυπα των διακοπών τους στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.