"Διαζύγια" για τη Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης! Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν και με τη... βούλα την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον Λιθουανό γκαρντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις ο οποίος "ακούγεται" για τη Ζάλγκιρις Κάουνας, ενώ παρελθόν αποτελεί από τη "Βασίλισσα" μετά από 7 χρόνια ο Γάλλος γκαρντ, Φαμπιάν Κοζέρ.


Euroleague: Τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το πρόωρο... διαζύγιο με τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2025. Παρ' όλα αυτά οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε λύση της συνεργασίας τους, ενώ έντονες είναι οι φήμες ότι ο Λιθουανός γκαρντ θα μετακομίσει στην πατρίδα του για να επιστρέψει στη Ζάλγκιρις Κάουνας, όμως φέρεται πως στο... κόλπο έχει μπει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Ο Γιοκουμπάιτις αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα από το 2021, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε κατά μέσο όρο 5.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 15'31" συμμετοχής σε 36 συμμετοχές που κατέγραψε στην Euroleague.

Τίτλοι τέλους μετά από 7 χρόνια στην Ρεάλ για τον Κοζέρ

Μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας, δύο τρόπαια της EuroLeague, 4 πρωταθλήματα Ισπανίας και 5 ισπανικά Super Cup ο Φαμπιάν Κοζέρ αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι γνωστοποίησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους πως ο Γάλλος γκαρντ τον οποίο και απέκτησε το 2027, αποχωρεί από τον σύλλογοκαι πλέον είναι έτοιμος να αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.


Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κοζέρ με τη φανέλα της Ρεάλ αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια στη Euroleague όπου και είχε κατά μέσο όρο 5.1 πόντους, 1.3 ασίστ και 1.1 ασίστ. Στο παρελθόν, ο έμπειρος γκαρντ είχε θητείες σε 
Χάβρη, Σολέ, Μπασκόνια και Μπάμπεργκ.