Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για την Εθνική Ελλάδος! Η "επίσημη αγαπημένη" θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες όπου επιστρέφει μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και όλοι στο "γαλανόλευκο" στρατόπεδο "διψούν" και έχουν μεγάλα όνειρα και στόχους για διάκριση. Η αποστολή της Ελλάδας "πέταξε" με προορισμό τη Λιλ για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

H Eθνική Ελλάδος αναχώρησε για Λιλ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Εθνική Ελλάδος που βρισκόταν στη Σερβία λόγω του φιλικού που έδωσε με την... παρέα του Νίκολα Γιόκιτς όπου και ηττήθηκε με 94-72, αναχώρησε με απευθείας πτήση από το Βελιγράδι για τη Λιλ, με το κλίμα με τους Έλληνες διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο να είναι ιδιαίτερα εύθυμο και οικογενειακό και άπαντες να μετρούν... αντίστροφα για την πρεμιέρα τους κόντρα στον Καναδά το βράδυ του Σαββάτου (22/07, 22:00).

Yπενθυμίζεται, ότι η "γαλανόλευκη" βρίσκεται στον Α' Όμιλο με τον Καναδά, την Ισπανία και την Αυστραλία. Η Εθνική μοιράστηκε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media στιγμιότυπα από τους Έλληνες διεθνείς και την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο.