Σε νέα εποχή έχει περάσει η ΕΠΟ της οποίας την προεδρία ανέλαβε και επίσημα ο Μάκης Γκαγκάτσης! Η νέα διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχωρά σε αλλαγές και αναμένεται να στελεχώσει την Εθνική Ελλάδος με τους Βασίλη Τοροσίδη και Δημήτρη Σαλπιγγίδη οι οποίοι θα βρεθούν στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τοροδίσης και Σαλπιγγίδης αναλαμβάνουν πόστο στην Εθνική Ελλάδος

Η νεά διοίκηση της ΕΠΟ τα βρήκε σε όλα με τον πρώην προπονητή του Παναθηναίκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και προχωρά σε εκ νέου αλλαγές σε ότι αφορά την στελέχωση της "γαλανόλευκης" καθώς οι Κώστας Τοροσίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναμένεται να αντικαταστήσουν τους Κώστα Κωνσταντινίδη (πρώην τεχνικός διευθυντή των Εθνικών Ομάδων) και Τάκη Φύσσα (πρώην αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών).

Οι δυο παλαίμαχοι διεθνείς θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό του Σέρβου προπονητή και θα είναι άμεσοι συνεργάτες του, ενώ πόστο θα αναλάβει και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος θα έχει ρόλο στα μικρά κλιμάκια της εθνικής ομάδας αλλά και στα γυναικεία τμήματα.