Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη φιγουράρει δίπλα από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με Ιταλό δημοσιογράγο ονόματι Ματέο Μορέτο να αποκαλύπτει πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που είναι ένα από τα "διαμάντια" των ακαδημιών του "δικέφαλου του βορρά".

Πρόταση της Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, τα δυο νεαρά "αστέρια" του ΠΑΟΚ έχουν αναμενόμενα προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων... μνηστήρων με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν με την "ασπρόμαυρη" φανέλα και βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Κουλιεράκη όταν και είχε κοντραριστεί με τον "Δικέφαλο" στα μεταξύ τους ματς ομίλων του Europa Conference League τη σεζόν 2023/24.


Οι επιδόσεις του Έλληνα σέντερ μπακ στο χορτάρι και οι αμυντικές του ικανότητες "τράβηξαν" το ενδιαφέρον της Άιντραχτ η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο προχώρησε σε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων συν μπόνους στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον παίκτη. Μάλιστα, διάφορα γερμανικά ΜΜΕ είχαν υποστηρίξει πως ο Κουλιεράκης βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Άιντραχτ η οποία αποφάσισε να κάνει και επίσημα κρούση.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κουλιεράκης κατέγραψε συνολικά 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 4 γκολ, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2027