Η ΑΕΚ έκανε τα...αποκαλυπτήρια της νέας πρώτης της εμφάνισης, την οποία και θα φορέσουν οι παίκτες στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με την Ίντερ Ντ' Εσκαλδές, για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Μάλιστα ο Έρικ Λαμέλα ανέλαβε τον ρόλο του… μοντέλου για λογαριασμό της ΑΕΚ, βοηθώντας από την πλευρά του στην παρουσίαση της εμφάνισης που θα φοράει η "Ένωση" τη σεζόν 2024-25.

Με τον Αργεντινό άσο να πρωταγωνιστεί στο σχετικό βίντεο το οποίο ανέβηκε στο ΑΕΚ TV, φορώντας την φανέλα που είναι ολόκληρη κίτρινη και έχει μαύρα τελειώματα στα μανίκια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν φόρεσε για πρώτη φορά ο Έρικ Λαμέλα!

Ο Αργεντινός άσος ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, είδε τις εμφανίσεις του ένδοξου παρελθόντος και πρόβαρε για πρώτη φορά αυτή του… μέλλοντος, δηλαδή, της αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025!".

Λαμέλα, είσαι τρέλα, με τη νέα μας φανέλα! | AEK F.C.


Μετά την παρουσίαση της βασικής φανέλας με πρωταγωνιστική τον Έρικ Λαμέλα, η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες της ΑΕΚ! Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 είναι εδώ, σε συνεργασία με τη Nike και την 11Teamsports.


Η πρώτη εμφάνιση είναι κίτρινη με μαύρες λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά, με μαύρο σορτσάκι και κιτρινόμαυρες κάλτσες. H δεύτερη είναι μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες στη φανέλα και η τρίτη λευκή.

Οι νέες φανέλες της ομάδας μας θα είναι διαθέσιμες από το ΑΕΚ Store, στην OPAP Arena, από αύριο Τετάρτη, ημέρα του πρώτου αγώνα της σεζόν απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες".