Κρεβάτια που είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο χαρτόνι αποφάσισε να τοποθετήσει η Οργανωτική Επιτροπή σε όλα τα δωμάτια στο Ολυμπιακό Χωριό, τα οποία αρχικά είχαν εγκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και τώρα έχουν τοποθετηθεί και στο Παρίσι.

Η Επιτροπή προχώρησε σε αυτήν την επιλογή για οικολογικούς λόγους, προκειμένου να περιοριστεί το αποτύπωμα που θα αφήσει η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο περιβάλλον, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως αυτή η πρόταση εφαρμόστηκε για να αποθαρρύνει τις σεξουαλικές συνευρέσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ήδη από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε καθιερωθεί η ονομασία «τα χάρτινα κρεβάτια κατά του σεξ», καθώς θωρούνται εύθραυστα λόγω της κατασκευής τους.

Τον μύθο έσπευσε να καταρρίψει ο 25χρονος αθλητής της ρυθμικής, Ρις ΜακΚλέναχαν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους αθλητές που εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, και δοκίμασε... κάθε πιθανό τρόπο για να σπάσει το κρεβάτι του.

Ο 25χρονος Ολυμπιονίκης γύρισε ένα βίντεο στο δωμάτιο του, κάνοντας τούμπες και κατακόρυφο πάνω από το χάρτινο κρεβάτι χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ζημιά.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Rhys McClenaghan (@rhysmcc1)