Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει στο Σίνταμ της Ολλανδίας κάτω και από ιδανικές καιρικές συνθήκες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του να πραγματοποιούν καθημερινά δυνατά προγράμματα.

Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις έως τις 18 Αυγούστου, όπου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League και μπορεί να βάζει ένταση στις προπονήσεις του. Κάτι που φαίνεται και από το βίντεο του Olympiacos TV.

Πρωινή προπόνηση στην Ολλανδία! (23/7/2024)


Χαμός γίνεται στις προπονήσεις που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός στο Σίνταμ της Ολλανδίας. Δημιουργικός χαμός! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει… ξεδιπλώσει όλο το προπονητικό του ταλέντο κι ετοιμάζει μια ομάδα, που όταν θα ρολάρει, θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή όπου κατέκτησε το Conference League.

Ο Βάσκος προπονητής δεν δουλεύει απλά και την λεπτομέρειες, αλλά δεν διστάζει να διακόψει ακόμα και τρεις φορές μια άσκηση τακτικής, αν αδεν γίνεται όπως θέλει εκείνος. Όσο για τις φωνές του, κατά την διάρκεια των προπονήσεων, ακούγονται μέχρι την Ελλάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπερδεύει τακτικές. Είναι ξεκάθαρος σε αυτό που ζητάει και θέλει να γίνεται στην εντέλεια. Λένε πως είναι μια απόλαυση μόνος του ο 63χρονος προπονητής. Η δουλειά θα φανεί στο χορτάρι και το πως θα είναι ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές που αναμένεται να κάνει. Αλλά ο κόουτς “Μέντι” και οι προπονητικές... διαλέξεις του, όπως και οι φωνές του στις προπονήσεις, είναι το κάτι άλλο.