Η Εθνική Ελλάδος είναι στη Λιλ και προετοιμάζεται για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Σε μια στιγμή χαλάρωσης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε παπούτσια, που φέρουν την υπογραφή του, σε όλους τους συμπαίκτες του στην Εθνική.

Μια υπόσχεση την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την είχε δώσει στον Κώστα Παπανικολάου, τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και την τήρησε. Αναμφίβολα ήταν και όμορφη κίνηση λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, δεν ικανοποίησε μόνο το αίτημα του Παπανικολάου, αλλά έφερε από ένα ζευγάρι των νέων του Zoom Freak 6 σε όλα τα μέλη της επίσημης αγαπημένης (σσ. κάτι που συνηθίζει να κάνει πάντα για τους συμπαίκτες του).


"Πάμε πρώτα με τον αρχηγό. Παπαγιάννης. Bip-Papa ή Mini-Brook Lopez. Δίνω τη σκυτάλη στον επόμενο μεγάλο ψηλό του NBA, τον επόμενο Μπρουκ Λόπεζ. Το λέω φωναχτά αυτή τη στιγμή. Είπες ότι θέλεις να γίνεις σαν εμένα (σσ. απευθυνόμενος στον Καλάθη). Όποιος κάνει unfollow τον Λαρεντζάκη και κάνει follow εμένα, θα του δώσω παπούτσια. Αυτά είναι τα χρώματα του πατέρα μου", φαίνεται να λέει μεταξύ άλλων ο Γιάννης την ώρα που μοίραζε τα παπούτσια.