Σε αναζήτηση ενός εξτρέμ τουλάχιστον που θα κάνει τη διαφορά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η φυγή του Μπερνάρ έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις πτέρυγες των "πρασίνων" που εκτός από την ποιότητα, τους λείπει και ποσότητα. Το "τριφύλλι" βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Τετέ από την Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ολοκληρώνει με δανεισμό τη μεταγραφή του Τετέ ο Παναθηναϊκός

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως δεν ασχολείται με τις μεταγραφικές υποθέσεις λόγω του αγώνα του για το δεύτερο προκριματικό του Europa League, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν με τους "πράσινους" να βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ.

Σύμφωνα με το τούρκικο "Nos Haber" ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Τετέ που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, χωρίς βέβαια να γίνεται γνωστό αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μεταπήδησε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την τούρκικη ομάδα και πραγματοποίησε μία σεζόν με πολλές συμμετοχές, καθώς αγωνίστηκε σε 45 αγώνες έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ ως απολογισμό και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ στην Τουρκία.