Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις στον χώρο του τένις αλλά εκείνες που ξεχωρίζουν είναι οι "μάχες" στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη μία και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες από την άλλη στην πρεμιέρα τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (20:30) στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" κάνει τη δική του πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε ανάμεικτα στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας της, έχοντας πολύ καλά κομμάτια στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων, αλλά στη συνέχεια η κούραση από τις εξαντλητικές προπονήσεις έκανε την εμφάνισή της.

Αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, η Μπάνια Μπόρατς Λούκα. Ο σύλλογος από τη Βοσνία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό διά πυρός και σιδήρου, καθώς απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι σε διπλούς αγώνες την Εγκνάτια από την Αλβανία.

Να αποφύγει την έκπληξη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ξεκινάει κι εκείνη το δικό της ευρωπαϊκό ταξίδι για τη σεζόν 2024-25, με την "Ένωση" να αντιμετωπίζει την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League στην OPAP Arena όπου κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στα φιλικά της, τα οποία ήταν μάλιστα εξαντλητικά, καθώς ο Αργεντινός προπονητής είχε ζητήσει 2ωρες αναμετρήσεις στην Ολλανδία. Η κούραση ήταν εμφανής για τους παίκτες που ετοιμάζονται να αγωνιστούν ξανά μπροστά στο κοινό τους.

Μπροστά της θα βρει την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, με την ομάδα από την Ανδόρα να κάνει την έκπληξη στον πρώτο προκριματικό της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Βελέζ Μόσταρ με συνολικό σκορ 6-2 και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με στόχο ακόμη ένα... θαύμα.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:00 NOVASPORTS 6 Προημιτελικός WTA 250 - Iasi Open
11:00 NOVASPORTS START Προημιτελικός WTA 250 - Prague Open
13:00 NOVASPORTS 6 Προημιτελικός WTA 250 - Iasi Open
13:00 NOVASPORTS START Προημιτελικός WTA 250 - Prague Open
15:00 NOVASPORTS 6 Προημιτελικός WTA 250 - Iasi Open
15:00 NOVASPORTS START Προημιτελικός WTA 250 - Prague Open
17:00 NOVASPORTS 6 Προημιτελικός WTA 250 - Iasi Open
17:00 NOVASPORTS START Προημιτελικός WTA 250 - Prague Open
17:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Ουάνγκ
19:30 NOVASPORTS 2 Άκμααρ - Άρης Φιλικό Προετοιμασίας
20:00 COSMOTE SPORT 2 ΟΦΗ - Μπρέντα Φιλικό Προετοιμασίας
20:30 NOVASPORTS PRIME ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα Champions League
21:00 COSMOTE SPORT 1 ΑΕΚ - Ίντερ Ντ' Εσκάλδες Conference League
22:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Ουάνγκ