Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι να περάσει το 48ωρο που χρειάζεται για να μπορέσει να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τον Σάσα Βεζένκοφ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βούλγαρο φόργουορντ ενώ κανονίσουν τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς με το τουρνουά στη Κρήτη να ξεχωρίζει.

Σε τουρνουά με άρωμα Euroleague ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Άπαντες στον μπασκετικό Ολυμπιακό κι όχι μόνο ίσως ζουν στο ρυθμό του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ κατάφερε να μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στο... λιμάνι του και οι ώρες που απομένουν είναι ελάχιστες.

Ταυτόχρονα με τις μεταγραφικές κινήσεις οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζουν τα πάντα ενόψει της νέας σεζόν, με τους Πειραιώτες να λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά της Κρήτης, όπου θα υπάρξουν ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague και τα φιλικά αναμένονται δυνατά.

Πιο συγκεκριμένο το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη θα βρεθούν μαζί με τον Ολυμπιακό και οι Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι τυπικά η οικοδέσποινα της διοργάνωσης μιας και θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει.