Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται εκτός αν η προσφορά φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, άλλο ένα δημοσιεύμα εμπλέκει τον Έλληνα επιθετικό. Ο νέος... μνηστήρας είναι η Λάτσιο με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή.

"Συμφώνησε με τον Ιωαννίδη για μεταγραφή η Λάτσιο", αναφέρουν οι Ιταλοί

Μία διαφορετική διάσταση δίνουν οι Ιταλοί στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς μετά το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχει δείξει η Μπολόνια για τον Έλληνα στράικερ, ήρθε η ώρα της Λάτσιο να κάνει τη δική της πρόταση για να πείσει τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρήσει.

Τα "θέλω" των "πρασίνων" είναι δεδομένα, καθώς έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση είναι κάτω από 30 εκατομμύρια ευρώ, με τους "λατσιάλι" όμως σύμφωνα με το δημοσιεύμα να τα έχουν βρει ήδη με τον Ιωαννίδη για συμβόλαιο μέχρι το 2029.

"Οι διαπραγματεύσεις για τον Ιωαννίδη, συνεχίζονται εδώ και δύο εβδομάδες, με την Λάτσιο να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη," αναφέρει το δημοσίευμα που βάζει... φωτιές στον Παναθηναϊκό λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League.



Φαίνεται πως η αποχώρηση του Τσίρο Ιμόμπιλε από την ιταλική ομάδα άφησε ένα μεγάλο κενό το οποίο μπορεί να καλύψει ο Έλληνας επιθετικός, με τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής να είναι τα χρήματα τα οποία ζητούν οι "πράσινοι" για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.