Η συμμετοχή των Αμερικάνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή, κάτι που αποδεικνύεται και με το ρόστερ που κατεβάζουν οι ΗΠΑ αναφορικά με το μπάσκετ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ηγείται αυτής της προσπάθειας καθώς θα είναι ο σημαιοφόρος, έχοντας δίπλα του την Κόκο Γκοφ.

Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς για τις ΗΠΑ η Κόκο Γκοφ

Η χρονιά των... ρεκόρ αναμένεται να είναι η φετινή για τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς μετά την "πρωτιά" του Λεμπρόν Τζέιμς ως σημαιοφόρος από το χώρο του μπάσκετ των ανδρών ήρθε η σειρά για την Κόκο Γκοφ να ξεχωρίσει με το επίτευγμα της.

Η Αμερικανίδα τενίστρια - που βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - θα γίνει η πρώτη από το συγκεκριμένο χώρο που θα είναι σημαιοφόρος για τις ΗΠΑ είτε γυναίκα είτε άνδρας και σε συνδυασμό με την παρουσία του "Βασιλιά" είναι ένα δίδυμο που δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Πέραν του οτι γίνεται η πρώτη αθλήτρια του τένις για την Αμερική η Γκοφ είναι και η νεαρότερη που παίρνει το χρίσμα του σημαιοφόρου στην ηλικία των 20 ετών. Ξεχώρισε από την αρχή, καθώς στα 16 της μπήκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon.