Ο Τόμας Γουόκαπ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι περισσότερο Έλληνας απ' ότι άλλοι που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας. Ο Τεξανός γκαρντ θα είναι ο νατουραλιζέ της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και θα έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Εστρέλα Νούρι.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ και τον Γουόκαπ ταξιδεύει η Εστρέλα Νούρι

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον έναν να στέκεται δίπλα στον άλλον σε κάθε του βήμα. Γι' αυτό το λόγο και δεν θα μπορούσε η Εστρέλα Νούρι να αφήσει μόνο του τον Τόμας Γουόκαπ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Γουόκαπ ήταν από τους πυλώνες της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και αποτέλεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο στα γκαρντ με τον Νικ Καλάθη, παρά τις αντιρρήσεις που είχαν οι περισσότεροι πως δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν μαζί οι δυο τους.

Το πανέμορφο μοντέλο ακολουθεί πιστά τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και το ίδιο θα κάνει και στο μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στο Κόστα Ναβαρίνο σε ανάρτηση της.

Η Εστρέλα ανέβασε ένα βίντεο στα social media γράφοντας: "Πηγαίνοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες να δω την αγάπη μου", δείχνοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα τη στήριξη της στο σύντροφο της, ενώ θα αποτελέσει ακόμη έναν οπαδό της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ.