Προβάρει την πράσινη φανέλα ο Τετέ! Ο Παναθηναϊκός δρομολόγησε τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατασαράι και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η "μάχη" με τον χρόνο απέφερε θετική έκβαση και ο Τετέ που ταξίδεψε για Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League με την Μπότεφ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τετέ με συμβόλαιο 4 χρόνων

Στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που εντάσσει στο ρόστερ του τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Τετέ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Το μεγάλο στοίχημα ήταν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες όσο δυνατόν το συντομότερο προκειμένου να μπορέσει να συμπεριληφθεί ο παίκτης στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι που εντέλει έγινε και έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για τα ματς με την Μπότεφ στο Europa League. 

Μάλιστα, ο Τετέ που πήρε τη θέση του Αϊτόρ στην ευρωπαϊκή λίστα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με τη Γαλατασαράι και έτσι είναι σε θέση να μπει άμεσα στις προπονήσεις του "τριφυλλιού". Ο 24χρονος που στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λιόν και Λέστερ, υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τους "πράσινους".

Το sports digitale έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία με τον Τετέ να βρίσκεται στο αεροδρόμιο, όπου και περίμενε να αναχωρήσει η πτήση του με προορισμό για Αθήνα τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται να βρεθεί και στα VIP του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ και να πάρει μια... γεύση από τη νέα του ομάδα. Ο ίδιος θα μπορεί να υπολογιστεί για τον επαναληπτικό.