Ώρα... Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό! Το "τριφύλλι" κάνει πρεμιέρα στο Europa League, με τους "πράσινους" να υποδέχονται την Μπότεφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης.

Να πάρει ισχυρό προβάδισμα κόντρα στην Μπότεφ θέλει ο Παναθηναϊκός

Με το... δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός που θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία, την οποία και θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21:00, με κανάλι μετάδοσης το COSMOTE SPORT 1. 

Οι "πράσινοι" θέλουν να "κλειδώσουν" την πρόκριση και να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τρίτο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα τους περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο του "τριφυλλιού", ενώ στα VIP του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα που θα ανακοινωθεί προσεχώς, ο Τετέ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τόσο τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί καθώς δεν βρίσκεται στο 100% μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν. Συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή τα μεταγραφικά αποκτήματα Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον και Μπάλντοκ.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς επικράτησε στην έδρα της Μπότεφ Βράτσα 3-1 στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της χώρας της, ενώ για να βρεθεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, κατάφερε να αποκλείσει τη Μάριμπορ με νίκη στη Βουλγαρία (2-1) και ισοπαλία στη Σλοβενία (2-2).


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

12:00 Novasports Start WTA 250 Prague Open Τένις

15:00 Novasports 6HD WTA 250 Iasi Open Τένις

17:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ

18:00 ΕΡΤ3 Ισπανία – Ιαπωνία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι

19:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ

20:00 ΕΡΤ3 Νιγηρία – Βραζιλία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι 2024

21:00 COSMOTE SPORT 1 HD Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ UEFA Europa League

22:00 ΕΡΤ3 Γαλλία – Κολομβία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι 2024

22:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Ούμαγκ