Το "μενού" των σημερινών (25/07) αθλητικών μεταδόσεων πέρα από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού, έχει αρκετή δόση... ποδοσφαίρου και σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων 2024! Μετά το... φιάσκο με τον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στο Μαρόκο, η ποδοσφαιρική δράση στο Παρίσι συνεχίζεται, αυτή τη φορά στο ποδόσφαιο γυναικών, με την Ισπανία να διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ιαπωνία, τη Νιγηρία να κοντράρεται με τη Βραζιλία και τη Γαλλία να τίθεται αντιμέτωπη με την Κολομβία.

Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου δεν μας... συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού προκλήθηκε μεγάλος ντόρος όσον αφορά το επεισοδιακό παιχνίδι της Αργεντινής με το Μαρόκο, όπου σημειώθηκαν φοβερά ευτράπελα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 μονοπωλούν το ενδιαφέρον της αθλητικής δράσης, ενώ όλοι αδημομούν για τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Σηκουάνα.

Η ποδοσφαιρική δράση στο σπουδαίο αθλητικό event του καλοκαιριού συνεχίζεται αυτή τη φορά με το ποδόσφαιρο γυναικών. Συγκεκριμένα, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει στις 18:00 την Ιαπωνία, η Νιγηρία θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία στις 20:00, ενώ η Γαλλία θα ριχτεί στη... μάχη με την Κολομβία στις 22:00, με όλα τα ματς να μεταδίδονται από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής μέρας του Ολυμπιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου


Oι μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων:

18:00 ΕΡΤ3 Ισπανία – Ιαπωνία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι

20:00 ΕΡΤ3 Νιγηρία – Βραζιλία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι 2024

22:00 ΕΡΤ3 Γαλλία – Κολομβία Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι 2024