Όλοι οι λάτρεις του τένις και όχι... μόνο αδημούν να ξεκινήσει στο κορυφαίο Roland Garros, το Ολυμπιακό τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού και η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, θα διασταυρώσει τα ξίφη της στο πλαίσιο του πρώτου γύρου με τη σημαιοφόρο του Μαυροβουνίου, Ντάνκα Κόβνιτς (Νο558). Αναλυτικά το πιθανό... μονοπάτι της Ελληνίδας τενίστριας.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Κόβινιτς

Το... ταξίδι της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ξεκινάει με αντίπαλο την Ντάνκα Κόβινιτς, ενώ αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της σημαιοφόρου του Μαυροβουνίου, τότε θα βρει στον δρόμο τη στον δεύτερο γύρο είτε την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, είτε με την Γιουάν Γιου. Αν συνεχίσει η Ελληνίδα τενίστρια στον τρίτο φύρο τότε, θα αναμετρηθεί με μια εκ των Κατερίνα Σινιάκοβα, Γιούλια Πουτιντσέβα και Μάρτα Κόστιουκ.


Αν η Μαρία πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπη με 
το Νο2 του ταμπλό και φιναλίστ του Roland Garros το 2022, Κόρι Γκοφ, ενώ στα ημιτελικά υποψήφιες αντιπάλοι  είναι η φετινή φιναλίστ του γαλλικού όπεν, Τζάσμιν Παολίνι, η νικήτρια του Wimbledon και πρώην πρωταθλήτρια του Roland Garros, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και η Νο5 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα.

Το πιθανό μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη

1R: Ντάνκα Κόβινιτς
2R: Εκατερίνα Αλεξαντρόβα/Γιουάν Γιου
3R: Κατερίνα Σινιάκοβα/Γιούλια Πουτιντσέβα/Μάρτα Κόστιουκ
QF: Κόρι Γκοφ
SF: Τζάσμιν Παολίνι/Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα/Τζέσικα Πεγκούλα
F: Ίγκα Σφιόντεκ/Έλενα Ριμπάκινα