Το κορυφαίο αθλητικό event του καλοκαιριού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 βρίσκονται προ των πυλών και μετά την κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη όπου όπως έγινε γνωστό θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Ντάνκα Κόβινιτις, έγινε και αυτή για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο12) ο οποίος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βέλγου Ζίζου Μπεργκς (Νο87) στον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Κόντρα στον Μπεργκς η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Βέλγο Ζίζου Μπεργκς που βρίσκεται στο Νο87 του ταμπλό, αν και εφόσον κάνει το καθήκον του και πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, τότε θα βρει δρον δρόμο του έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς και Μοέζ Ετσάργκι, ενώ αν πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, εκεί θα τον περιμένει ο Σεμπαστιάν Μπάες.


Στη φάση των προημιτελικών σαφώς τα πράγματα... δυσκολεύουν καθώς ο Έλληνας τενίστας θα "πέσει" πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς ή τον Ράφαελ Ναφάλ, ενώ και οι τρεις τενίστες αν πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί:

Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς
Ζβέρεφ - Φριτζ
Ρουντ - Μεντβέντεφ
Ντε Μινόρ - Αλκαράθ