Η αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου λόγω οικογενειακών λόγων έσκασε σα... βόμβα στους Βαυαρούς, οι οποίοι φρόντισαν να καλύψουν το κενό του Ισπανού προπονητή με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Αντικαταστάτης του Πάμπλο Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου ο Γκόρντον Χέρμπερτ

Η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να κάνει το βήμα παραπάνω στη Euroleague με την απόκτηση του Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός προπονητής δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Βαυαρούς να φτάσουν μέχρι τα Playoffs της διοργάνωσης και τελικά στο τέλος της χρονιάς αποχώρησε.

Η γερμανική ομάδα έμεινε "ακέφαλη" για περίπου ένα μήνα, αλλά τελικά η επιλογή που έκανε είναι η κατάλληλη για την απαιτητική σεζόν που έρχεται. Η Μπάγερν Μονάχου προσέλαβε στην τεχνική ηγεσία της τον Γκόρντον Χέρμπερτ που έκανε πράγματα και... θαύματα με την Εθνική Γερμανίας.

Ο Χέρμπερτ οδήγησε τα "πάντσερ" μέχρι την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ 2023, γεγονός που έκανε αίσθηση στο παγκόσμιο στερέωμα. Τώρα είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω και σε συλλογικό επίπεδο, τους οποίους θα αναλάβει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024