Mπορεί να ήταν φιλικό και να πει κανείς πως δεν διακυβεύεται κάτι, όμως τα "αίματα" μεταξύ των ποδοσφαιριστών δεν θέλουν και πολύ να... ανάψουν! Η Τσέλσι που βρίσκεται στις ΗΠΑ για να δώσει μια σειρά από φιλικά ενόψει της νέας σεζόν, αντιμετώπισε την Ρέξαμ και ο κακός... χαμός μεταξύ παικτών δεν άργησε να έρθει. Κόλγουιλ και ΜακΚλίν βρέθηκαν στο... επίκεντρο του ξύλου και άνοιξαν τον... χορό των τσακωμών με το... καλημέρα. 2-2 έληξε η επεισοδιακή αναμέτρηση.

Απίστευτο ξύλο στο φιλικό της Τσέλσι με την Ρέξαμ

Μόλις τρια λεπτά είχαν κυλήσει στο ρολόι όταν και ξεκίνησε το... χάος στο φιλικό της Τσέλσι με την Ρέξαμ στο "Levi's Stadium".  Ο Κόλγουιλ, ο αμυντικός των "μπλε" είχε έντονη αντίδραση και έγινε έξαλλος με τον τρόπο που προσπάθησε να τον πιέσει ο αντίπαλος του, ΜακΚλίν με αποτέλεσμα να τον πιάσει από τον γιακά και από κει και πέρα να γίνει ο κακός... χαμός.

Φυσικά, ο διαιτητής κινητοποιήθηκε άμεσα όπως και οι παίκτες των δυο ομάδων, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να... ορμήσουν, όπως για παράδειγμα ο Κρίστοφερ Ενκούκου που προσπάθησε να τραβήξει τον ΜακΚλιν για να τον απωθήσει από τον Κόλγουιλ. Η ένταση κράτησε για κάποια δευτερόλεπτα όπου δημιουργήθηκε ένα... κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ενεπλάκησε και ο προπονητής της Ρέξαμ, Φιλ Πάρκινσον για να κλιμακώσει την κατάσταση.