Οι "σημαίες" αρχίζουν σιγά σιγά να αποχωρούν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ρούντι Φερνάντεθ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ ο Σέρχι Ροντρίγκεθ θα συνεχίσει αλλού τη καριέρα του. Η "Βασίλισσα" μπορεί να μη κάνει μεταγραφές αλλά διατήρησε στο ρόστερ της τον Σέρχιο Γιουλ.

"Εσωτερική" μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης η παραμονή του Σέρχιο Γιουλ

Πρόκειται για τον παίκτη της... τελευταίας στιγμής, εκείνος που θα πάρει την ομάδα τις πλάτες του όταν χρειαστεί. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι έτοιμος για ακόμη μία απαιτητική χρονιά στη Euroleague, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο βετεράνος γκαρντ αποφάσισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε αντίθεση με τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος θα αποσυρθεί μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιουλ είχε 7,8 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στη ACB και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ στη Euroleague ολοκλήρωσε τη σεζόν με 7,9 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1oqfboragvd)
Η "Βασίλισσα" δεν έχει ενισχυθεί όπως θα περίμενε κάποιος, καθώς έχει ολοκληρώσει μόνο τις μεταγραφές των Ράταν-Μέις και Αντρές Φελίζ, ενώ κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Μάριο Χεζόνια και ο Έντι Ταβάρες.